Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2020, 14:29
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

Sex počas pandémie si užívajte cez glory hole, radia kanadské úrady. Predchádzať tak budeš zbytočnému kontaktu s tvárou

NEWS
Uložiť Uložené

Kanadské úrady objasňujú, ako si počas pandémie užívať bezpečný sex.

Ani pandémia koronavírusu by ľudí nemala odradiť od sexuálnych radovánok. Uvedomujú si to aj kanadské úrady, ktoré preto na svojej webovej stránke zverejnili niekoľko dobre mierených tipov a trikov, ako si užiť bezpečný sex bez toho, aby si svoje zdravie zbytočne vystavoval riziku nákazy.

Centrum pre kontrolu chorôb z kanadskej provincie Britská Kolumbia aktualizovalo svoju stránku zameranú na Covid-19 a ľuďom netrvalo dlho, kým si všimli, že medzi odporúčania na bezpečný sex nepribudli len klasické body ako obmedzovať bozkávanie.

Sex počas pandémie si užívajte cez glory hole, radia kanadské úrady. Predchádzať tak budeš zbytočnému kontaktu s tvárou
Zdroj: Reddit

Na začiatku by si podľa centra mal s partnerom otvorene komunikovať o tom, či náhodou nepociťuješ symptómy koronavírusu a zbytočne nikoho neohrozovať. Samozrejmosťou je dôkladná hygiena pred aj po sexe, ku ktorej by si mal pridať umývanie rúk horúcou vodou po dobu 20 sekúnd.

Domov
Zdieľať
Diskusia