Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2020, 13:44
Čas čítania 0:21
Viktor Kniš

Robert Fico je politik, ktorý klame najviac, myslia si Slováci. Kto v prieskume vyšiel najlepšie?

POLITIKA IGOR MATOVIČ MARIAN KOTLEBA ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Vyplýva to z prieskumu Focusu pre TV Markíza.

Televízia Markíza si dala vypracovať exkluzívny prieskum agentúrou Focus, v ktorom sa pýtali, kto z politikov podľa nich hovorí najčastejšie pravdu a kto naopak najviac klame.

Z výsledkov vyplýva, že najmenej dôveryhodným politikom je Robert Fico. Ani 10 % ľudí si nemyslí, že hovorí pravdu. Marianovi Kotlebovi verí len necelých 15 % ľudi, že hovorí pravdu. Prieskum prebiehal od 14. mája do 21. mája na vzorke 1011 respondentov.

Naopak, Slováci najviac dôverujú prezidentke Zuzane Čaputovej. Viac ako 61 % ľudí si myslí, že vždy hovorí pravdu. Na druhom mieste skončil Peter Pellegrini, na treťom Boris Kollár a na štvrtom Igor Matovič. 

Odporúčané
10 zaujímavostí o Zuzane Čaputovej: Počúva slovenský rap, používa iPhone a v lietadle najradšej sedí v uličke 10 zaujímavostí o Zuzane Čaputovej: Počúva slovenský rap, používa iPhone a v lietadle najradšej sedí v uličke 21. júna 2020, 11:20
Domov
Zdieľať
Diskusia