Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. júna 2020, 14:04
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Boy Wonder sa obul do raperky Luisy: Na Slovensku je presne 0 dobrých ženských raperiek

HUDBA BOY WONDER LUISA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Boy Wonder na Instagrame natočil nadpis rozhovoru Refresheru, ktorý svojsky okomentoval. Aj keď instagramové príbehy vymazal, dodal, že si za nimi stojí.

Slovenský raper Boy Wonder dnes okomentoval jeden z našich nadpisov pri rozhovore s interpretkou Luisou, ktorý znel: „Luisa: Myslím si, že dokážem prerapovať aj chlapa, nesúťažíme v betónovaní diaľnice (Rozhovor)“

Člen českého Ty Nikdy si myslí, že v skutočnosti v našej krajine nie je ani jedna dobrá raperka, čo dal svojským spôsobom najavo. Aj keď jeho konštatovanie bolo všeobecné, prvú polovicu venoval práve Luise: „Volám sa pi*a a myslím si o sebe, že viem rapovať. Ženských raperiek na Slovensku, ktoré som počul a sú dobré a vedia rapovať je presne nula, nula. Ste mr*ky,“ povedal Boy Wonder v už vymazanom videu na svojom Instagrame. 

Odporúčané
Luisa: Môj najväčší sen je vyplatiť si všetkých exekútorov (Rozhovor) Luisa: Môj najväčší sen je vyplatiť si všetkých exekútorov (Rozhovor) 19. júna 2020, 8:57

Za krátko na situáciu reagovala aj samotná Luisa, podľa ktorej je Wondy vzťahovačný. „Možno keby si nevydával jeden album 10 rokov, tak by si nemal čas točiť si storky ako taký ublížený puberťáčik,“ odkázala mu. 

Boy Wonder zakrátko ofenzívne video vymazal, nahradil ho ďalším, v ktorom povedal, že si za slovami spomenutými vyššie stojí. „Čo som povedal, za tým si stojím, ale idem vymazať tie storky, lebo ma nebaví čítať prij*bané správy...,“ povedal. 

Chýba autor/zdroj fotografie!

Boy Wonder sa obul do raperky Luisy: Na Slovensku je presne 0 dobrých ženských raperiek, ste mrdky
Domov
Zdieľať
Diskusia