Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2020, 22:29
Čas čítania 0:42
Adam Novosad

Skoro nahá Belle Delphine je späť. Kedysi predávala vodu zo svojho kúpeľa, teraz chce internet opäť zobrať útokom

NEWS
Uložiť Uložené

Kontroverzná hviezdička sa pred mesiacmi odmlčala, ale teraz je späť.

Ak si minulý rok neprespal a sledoval si dianie na internete, nemohla ti ujsť cesta Belle Delphine k obrovskej popularite, upozorňuje Mashable.

Mladá hviezdička internetu si svojich fanúšikov získala vďaka nezvyčajnej, často vtipnej až hlúpej tvorbe a viacerých škandáloch. Postupom času sa z nej stala kultová postava charakterizujúca rok 2019, kde sa strácajú zábrany, ale v lete minulého roku sa postupne vyparila.

Zasiahol ju ban od Instagramu, pretože podľa sociálnej siete Belle viackrát závažne porušila pravidlá týkajúce sa zobrazovania nahoty, a tak sa až do októbra 2019 viac či menej odmlčala.

V októbri na Twitteri zverejnila bizarný príbeh s fotkou, podľa ktorej ju zatkla polícia, pretože neznámej žene posprejovala auto, keď jej ukradla škrečka.

Odporúčané
Influencerka začala predávať vodu, v ktorej sa vykúpala Influencerka začala predávať vodu, v ktorej sa vykúpala 3. júla 2019, 15:11

Škandálom je však koniec. Belle Delphine na svoj kanál na YouTube nahrala nové video s názvom „I’m back“ a v popise si pozorné oko diváka hneď všimne, že si založila účet na populárnom portáli OnlyFans.

Tam si môžu fanúšikovia zaplatiť za exkluzívnu komunikáciu s konkrétnou osobnosťou, a tak sa Belle môže spoľahnúť na to, že vďaka svojej popularite a ochote odhaľovať sa nebude mať o peniaze núdzu.

Domov
Zdieľať
Diskusia