Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2020, 19:31
Čas čítania 0:30
Tímea Krauszová

28-ročný Slovák ukradol auto a spôsobil škodu 10-tisíc eur. Chytili ho, keď ho chcel predať za 500 €

NEWS KRÁDEŽ SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Aby toho nebolo málo, chlapec už mal podmienečný trest, takže pôjde do väzenia.

Polícia v Bratislave obvinila 28-ročného Dáriusa, ktorého chytili pri tom, ako sa snažil predať kradnuté auto. Celkovo spôsobil škodu vo výške desaťtisíc eur, ukradnuté vozidlo pritom chcel predať za 500 €. O prípade informuje polícia na Facebooku.

Odporúčané
Jankovská vraj s požehnaním Fica pomáhala Kočnerovi z väzenia: „Ja dostanem aj Al Caponeho z basy,“ chválila sa Jankovská vraj s požehnaním Fica pomáhala Kočnerovi z väzenia: „Ja dostanem aj Al Caponeho z basy,“ chválila sa 29. apríla 2020, 10:34

Za druhú krádež mu hrozia až tri roky

Podľa doterajších zistení mal 28-ročný Slovák ukradnúť auto 16. apríla krátko po pol jedenástej doobedu. Našiel kľúč, ktorým si auto otvoril, policajti ho však rýchlo vystopovali. Mladíka chytili pri pokuse ukradnuté auto predať za niekoľko stoviek, pričom celkovo spôsobil škodu vo výške 10-tisíc eur. Policajti ho rovno eskortovali na príslušné policajné oddelenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia