Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2020, 15:16
Čas čítania 0:30
Tímea Krauszová

Vodič zrazil chodca, pokračoval v jazde a spôsobil ešte dve ďalšie nehody. Muž, ktorého zrazil, na mieste zomrel

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

55-ročný muž čelí obvineniu z prečinu usmrtenia a prečinu neposkytnutia pomoci.

V obci Strečno včera (28. apríla) zrazil 55-ročný muž chodca. Miesto toho, aby zastal a poskytol mu prvú pomoc, pokračoval v jazde a spôsobil ešte dve dopravné nehody. Polícia ho už obvinila, vodič bol pod vplyvom alkoholu. Muž, ktorého zrazil, nehodu neprežil.

Odporúčané
Svet Marvelu: Kedy uvidíme Avengers 5 a aké nové postavy, filmy a seriály nás čakajú? Svet Marvelu: Kedy uvidíme Avengers 5 a aké nové postavy, filmy a seriály nás čakajú? 30. apríla 2020, 14:24

Pri prvej nehode zomrel človek, vodič ešte havaroval dvakrát

„Vyšetrovateľ už obvinil 55-ročného muža, vodiča Škody Superb, ktorý včera v katastri obce Strečno narazil do 60-ročného chodca, ktorý prechádzal cez cestu,“ píšu policajti na svojom Facebooku. Chodec zraneniam na mieste podľahol. Šofér ani len nezastavil, pokračoval v jazde smerom na Martin a spôsobil ešte dve ďalšie dopravné nehody. Ani pri jednej sa už, našťastie, nikto nezranil.

Domov
Zdieľať
Diskusia