Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2020, 11:10
Čas čítania 1:03
Tímea Krauszová

Lídri sa hádajú na Facebooku: Sulík sa rúti 150 km/hod a sťažuje sa na opatrenia, podľa Matoviča sú to len výplody jeho mysle

NEWS
Uložiť Uložené

Celé sa to spustilo jedným videom.

Minister hospodárstva Richard Sulík sa na Facebooku ospravedlnil občanom za to, že hodiny musia stáť v zápche cestou do práce. Vo videu sa vezie po diaľnici, na tachometri mu svieti rýchlosť 150 km / hod, v popise pod videom pritom ostro kritizuje premiéra Igora Matoviča. Ten na seba dlho nenechal čakať a na sťažnosti zareagoval takisto na Facebooku.

Kritizuje premiéra a sám pritom porušuje zákon

„Po celom Slovensku sa tvoria kilometrové zápchy na inak poloprázdnych diaľniciach. Zavreli sme desaťtisíce malých obchodov a vláda nie je v stave im ani len prispieť na nájomné. Bohužiaľ, hodiny argumentovania na vláde a koaličnej rade nepomohli. Toto je šialené a musí to skončiť. Premiérovi sa žiaľ neviem dovolať,“ píše Sulík v statuse pod videom. Natočil si v protismere nekončiacu zápchu, v ktorej dnes skončil každý, kto pracuje mimo svojho okresu.

Nie je jasné, či Richard Sulík auto šoféroval. 

Domov
Zdieľať
Diskusia