Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2020, 21:46
Čas čítania 1:07
Martin Mičuda

Formentor je prvý vlastný model značky Cupra. Môže mať hybridných 245 alebo benzínových 310 koní

Formentor je prvý vlastný model značky Cupra. Môže mať hybridných 245 alebo benzínových 310 koní
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.seat-mediacenter.com/newspage/allnews/cupranewspage/news/news/cuprabrand/2020/Covers-come-off-the-CUPRA-Formentor.html#" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">seat-mediacenter.com</a>
TECH CUPRA
Uložiť Uložené

Do predaja sa novinka dostane až tretej štvrtine roka.

Presne pred rokom nám Cupra, teda nová značka spadajúca pod Seat ukázala koncepčnú podobu prvého vlastného modelu. Áno vo veci je Formentor a áno, ako ukazujú práve odhalené fotky, sériová počin je prakticky navlas rovnaký s minuloročným konceptom. 

Športový crossover určený výhradne pre Cupru (Seat ho neponúkne) ide ruka v ruke so súčasným dizajnovým smerovaným značky, a teda i novým Leonom. Formentor je 4 450 milimetrov dlhé a 1839 milimetrov široké SUV-kupé, ktoré vyzerá veľmi dynamicky. Potvrdzuje to najmä agresívne tvarovaná Matrix LED technológia a masívny predný nárazník. Novinka stojí štandardne na 19" diskoch, ktoré môžu byť za príplatok s medeným efektom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia