Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2020, 16:59
Čas čítania 3:01
Dominik Vetrák

Box Office: Bad Boys for Life si idú po pol miliardové tržby z kín a Malé ženy sú obrovským kasovým úspechom

FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3 LITTLE WOMEN
Uložiť Uložené

Najnovšie okienko do sveta tržieb hovorí o úspechu, ale aj o veľkom sklamaní.

Tento týždeň máme v kinách len dve novinky. Gentlemani a Malé ženy sa u nás síce konečne dočkali premiéry, no v USA a zahraničí zbierajú tržby o čosi dlhšie. Niektoré krajiny však už začali premietať thriller The Rhythm Section a horor Hansel a Gretel (Janíčko a Marienka v psycho-hororovom podaní). Bohužiaľ, zdá sa, že ho u nás neuvidíme, keďže žiaden distribútor neohlásil premiéru. 

Najprv však k prvému miestu. To si už 3. týždeň po sebe drží Bad Boys for Life. Ide jednoznačne o veľký úspech, no pri pohľade na posledné týždne a ich premiéry sa nedá povedať, že by sa snímka mala čoho obávať. Novinka od režisérskeho dua Fallah-Arbi je právom na vrchole. Nielen že ide o naozaj kvalitný akčný film s podareným scenárom, ale na radosť mnohých perfektne funguje aj ako komédia. Mnohí sme sa báli, že po 17 rokoch už to nebude ono a Martin Lawrence nedokáže publikum zabaviť.

Domov
Zdieľať
Diskusia