Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2019, 14:40
Čas čítania 0:39
Vl Mi

Kompletne zošalela, alebo sa zaplietla s nesprávnou rodinou? Film Žena v okne nabitý hviezdami sa ukazuje v traileri

FILMY A SERIÁLY THE WOMAN IN THE WINDOW
Uložiť Uložené

Žena v okne vyzerá podľa prvého traileru ako skvelá snímka, ktorú sa oplatí vidieť.

Hviezdne obsadenie, skvelá predloha a teraz sa pridal aj dychberúci trailer.  Žena v okne príde v 15. mája budúceho roka a vyzerá to tak, že pôjde o veľmi podarený film. Scenár je inšpirovaný rovnomenným bestsellerom od spisovateľa A. J. Finna a hlavnú postavu si strihne Amy Adams.

Odporúčané
Star Wars: The Rise of Skywalker (Recenzia) Star Wars: The Rise of Skywalker (Recenzia) 19. decembra 2019, 11:31

Tá trpí psychickými problémami, no podarí sa jej spriateliť sa so susedkou, ktorá býva naproti v paneláku. Následne sa jej život obráti hore nohami. Jej priateľka totiž zmizne, no nikto jej neverí. Dokonca ani polícia. „Nikto a nič nie je také, ako sa zdá,“ píše sa v oficiálnom texte pod videom.

Okrem Adams (Arrival, Nočné zvieratá) vo filme hrá aj Gary Oldman (Darkest Hour, Temný rytier) či Julianne Moore (Freeheld, Kingsman: The Golden Circle), o réžiu sa postará Joe Wright (Anna Karenina, Pride & Prejudice). 

Trailer vo štvrtok zverejnilo štúdio 20th Century Fox, trvá niečo vyše dvoch minút a predstavuje hlavné postavy. Sála z neho napätie, gradácia a ak ti naskočia zimomriavky, určite nie si sám. Zájdeš budúci rok na tento mysteriózny thriller do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia