Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2019, 20:42
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zo Spider-Mana Toma Hollanda sa stáva agent, ktorý spoločne s Willom Smithom obraňuje ľudstvo pred skazou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Spojenie malého génia a drsného agenta prinesie množstvo zábavy. Teda aspoň dúfame.

Lance Sterling je najlepším špiónom na svete, zatiaľ čo mladého Waltera možno označiť „iba“ za málo výrazného génia. Práve vďaka jeho vynálezom sa však Lance dokáže dostať aj na tie najviac zabezpečené miesta na svete a poraziť každého zločinca. Ich aktuálny protivník však bude zjavne tvrdý oriešok.

Fox sa pri svojej animovanej novinke rozhodol s hlasmi hlavných hrdinov vsadiť na overeného Willa Smitha (Lance) a čoraz populárnejšieho Toma Hollanda (Walter) alias Spider-Mana.

Pokiaľ patríš medzi fanúšikov animovaného žánru a špionážnych filmov, novinka Spies in Disguise by mohla byť určená práve pre teba. V každom prípade ale zájdi do kina na verziu s pôvodným znením, dabing by bol v tomto prípade škodlivejší azda viac, než obvykle.

Zábavne pôsobiaci animovaný film režíroval Nick Bruno (Epic, The Peanuts) a Troy Quane (Ice Age: Collision Course). Okrem hlasov Smitha a Hollanda započuješ taktiež Bena Mendelsohna, Karen Gillan či DJ-a Khaleda. Slovenská aj česká premiéra je plánovaná na 26. decembra 2019. Ďalšie informácie o snímke nájdeš v tomto vlákne.

Odporúčané
Krátke animáky, ktoré ti pozdvihnú náladu: Batman z alternatívneho vesmíru bojuje proti krvilačnému vrahovi s motorovou pílou Krátke animáky, ktoré ti pozdvihnú náladu: Batman z alternatívneho vesmíru bojuje proti krvilačnému vrahovi s motorovou pílou 26. júna 2019, 13:22
Domov
Zdieľať
Diskusia