Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2019, 14:45
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Učiteľka ako šéf ruskej mafie, ktorej žiaci uniesli syna. Kradnutie triednej knihy natáčali Košičania aj v lietadle

ZAUJÍMAVOSTI KOŠICE
Uložiť Uložené

Študenti z Košíc si na svojom videu z únosu triednej knihy dali poriadne záležať.

Sezóna stužkových slávností a natáčaní únosu triednej knihy je v plnom prúde. Niektorí slovenskí maturanti si preto na výsledku dávajú poriadne záležať. Po tom, čo sme ti ukázali kreatívne intro v štýle Rýchlo a zbesilo od žiakov z Vrbového ti prinášame ďalší zaujímavý počin, tentokrát prichádzajúci z metropoly východu.

Odporúčané
Kradnutie triednej knihy v štýle Rýchlo a zbesilo. Žiak o ňu pretekal s učiteľkou za povzbudzovania krásnych spolužiačok Kradnutie triednej knihy v štýle Rýchlo a zbesilo. Žiak o ňu pretekal s učiteľkou za povzbudzovania krásnych spolužiačok 13. novembra 2019, 7:29

Študenti z Gymnázia Park Mládeže 5 v Košiciach totiž natočili niekoľko minútové kradnutie triednej knihy na ruský štýl. Hlavným protagonistom je samotná triedna učiteľka, ktorá stvárnila rolu šéfa ruskej mafie so všetkým, čo k tomu patrí. Nechýbali charakteristické kožuchy, zbrane, ruble, cigarety, hazard či typická ruská hudba v pozadí.

Učiteľka ako šéf ruskej mafie, ktorej žiaci uniesli syna. Kradnutie triednej knihy natáčali Košičania aj v lietadle
Zdroj: YouTube (Stužkové Košice)

Žiaci svojej vyučujúcej odcestovanej v Rusku uniesli syna, a ako výkupné žiadali triednu knihu. Učiteľka sa musela promptne vrátiť do Košíc aj s ďalšími mafiánmi, ktorých stvárnili niektorí študenti. Pár scén dokonca natáčali aj vo vojenskom lietadle.

Ako to celé dopadlo, sa už presvedč sám vo videu nižšie. Ak si myslíš, že si so svojou triedou natočil lepšie kradnutie triednej knihy, daj nám vedieť.

Domov
Zdieľať
Diskusia