Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2019, 7:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kradnutie triednej knihy v štýle Rýchlo a zbesilo. Žiak o ňu pretekal s učiteľkou za povzbudzovania krásnych spolužiačok

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Žiaci z Gymnázia Jána Baltazára Magina vo Vrbovom natočili kradnutie triednej knihy v štýle Rýchlo a zbesilo.

Žiaci 5. B triedy z Gymnázia Jána Baltazára Magina vo Vrbovom natočili kradnutie triednej knihy v štýle Rýchlo a zbesilo. Dali dokopy svoje autá, baby sa nahodili a na pár hodín sa zahrali na hercov. Samotný únos má len niečo cez 6 minút, pričom je nasledovaný príhovorom pani triednej učiteľky a samotným pečatením. 

Ten únos však stojí za to. Tematika Fast & Furious je sviežim nádychom pre koncept ukradnutia knihy. Neboj sa, chalani a baby to nedali na trápny gangsterský štýl. Miesto toho pani učiteľku obkľúčili a navrhli jej, aby o triednu knihu bojovala bez agresie, a to v šprinte s jedným zo žiakov. Ako to celé dopadlo sa už presvedč sám vo videu nižšie. A čo ty? Myslíš, že si so svojou triedou natočil lepšie kradnutie triednej knihy? V tom prípade sa s ním pochváľ v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia