Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2016, 21:42
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Najlepšie Super Bowl Spoty plné akcie a šokujúcich záberov z očakávaných veľkofilmov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dnešok, náročný, no zároveň zábavný deň je konečne za nami, tak sa pozrime na rekapituláciu Super Bowl Spotov.

To bol ale deň, že? Už dobre vieme, čo nás každý rok čaká, no 50. ročník Super Bowlu bol jednoducho nasýtený skvelými reklamami a filmovými TV Spotmi. Začalo to včera v noci a pokračovalo až do poobedia, no náš posledný článok môžete očakávať až o nejakú hodinku-dve, kedy vám prinesieme nové zábery z animáku The Secret Life of Pets alebo ak chcete, Tajný život zvierat. Čo sme teda mohli vidieť, respektíve, čo ste mohli v tom návale TV Spotov prepásť? Odkazy v názvoch filmov vás dostanú ku konkrétnym dnešným článkom či rovno do vlákna filmov.

Najlepším TV Spotom sa, pravdepodobne, môže pochváliť práve Captain America: Civil War, ktoré odhalilo mnohé, doteraz nevidené scénky, pričom ukázalo aj Tonyho nové vybavenie, ktoré odkazuje na Bleeding Edge Armor. To by sme mali vo filme uvidieť, zhoduje sa až príliš veľa zdrojov, takže musíme byť trpezliví. 


Zmeškať by ste nemali ani Independence Day: Resurgence a X-Men: Days of Future Past, ktorým stále čosi chýba. Či je to absenciou Wolverina alebo nám zatiaľ nesedí celkový feeling (plus Sophie Turner, ktorá zatiaľ vyzerá veľmi neisto), niečo jednoducho nie je v poriadku. Snáď nás ale snímka v kine uspokojí. Na druhej strane, o veľkoleposti sequelu Independence Day nemáme žiadne pochyby. Bude to akčnejšie, výbušnejšie a megalomanskejšie, zároveň však asi menej nahláškované a strhujúce. Nechajme sa prekvapiť. 

Ohúrila aj Kniha džunglí, aj keď tá vydala rovno celý trailer, no a zabudnúť nesmieme ani na vôbec prvé zábery z Jasona Bournea, a teda 5. časti z tejto obľúbenej série


Jednohubky ponúkli aj filmy ako Alica v krajine zázrakov 2, Gods of Egypt či Eddie The Eagle

Celkom prekvapili Korytnačky ninja, ktoré majú veľký potenciál stať sa lepším filmom, než akým bol prvý diel. TV Spotom zaujal aj Deadpool, ktorý vlastne len zosumarizoval money shoty a snažil sa nalákať do kín čo najviac ľudí. Zaujali aj nové zábery k 10 Cloverfield Lane. 

Ktoré Super Bowl Spoty sa najviac páčili vám? 

Domov
Zdieľať
Diskusia