Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2016, 11:07
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Rozprávkové fantasy dobdrodružstvo od Stevena Spielberga sľubuje oveľa viac obrov, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať

FILMY A SERIÁLY STEVEN SPIELBERG
Uložiť Uložené

Snímka s názvom The BFG, ktorá bude adaptáciou rovnomenného knižného diela od Roalda Dahla, dostáva už v poradí druhý oficiálny trailer.

Blížiacej sa fantasy snímke s názvom The BFG, za ktorou stojí legendárny režisér a zároveň aj tvorca mnohých kultových záležitostí menom Steven Spielberg (Jurassic Park, Schindler's List, Saving Private Ryan), sme sa venovali už niekoľkokrát. A dnešok opäť raz nebude výnimkou, pretože Disney zverejnilo ďalší oficiálny trailer, tentokrát s poradovým číslom dva. Ten už klasicky ponúka poriadnu porciu úplne nových záberov, vďaka ktorým sa môžeme na nadchádzajúci príbeh tešiť ešte o čosi viac.

V centre diania uvidíme mladú Sophie (Ruby Barnhill), ktorá sa vydáva na nebezpečné dobrodružstvo s cieľom poraziť ozrutných obrov. Títo hrozní ľudožrúti totiž terorizujú svet ľudí a šíria tak strach po celej krajine. K malému dievčaťu a jej výprave sa však nepripojí iba anglická kráľovná (Penelope Wilton), ale aj jeden prívetivý zástupca obrej ríše (Mark Rylance). Na scenári pracovala Melissa Mathison (E.T. The Extra-Terrestrial) a okrem vyššie spomínaných hercov sa vo filme objaví aj Rebecca HallBill HaderJemaine ClementMichael David AdamthwaiteDaniel BaconChris GibbsAdam GodleyJonathan HolmesPaul Moniz de Sa či Ólafur Darri Ólafsson. Premiéra je u nás naplánovaná na 1. septembra 2016.

Rozprávkové fantasy dobdrodružstvo od Stevena Spielberga sľubuje oveľa viac obrov, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať
Zdroj: Walt Disney Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia