Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2016, 14:37
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tarzan je v najnovších záberoch pre veľkolepé dobrodružstvo kráľom džungle, ktorý musí zachrániť svoju milovanú Jane

FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Premiéra snímky s názvom The Legend of Tarzan začína už pomaličky klopať na dvere kinosál a Warner Bros. zverejňuje vôbec prvé TV spoty.

Aj keď do premiéry blížiacej sa filmovej adaptácie populárnej knižnej predlohy od Edgara Ricea Burroughsa, The Legend of Tarzan, o ktorú sa postaral známy režisér David Yates (posledné 4 časti Harryho Pottera), ostáva už iba niečo vyše mesiaca, tak diváci mali možnosť zhliadnuť iba dve plnohodnotnejšie ukážky (tu a tu). To však nič nemení na skutočnosti, že snímka dokázala prostredníctvom svojich trailerov nalákať na skvelé herecké obsadenie a tiež prísľub poriadne strhujúcej, dobrodružnej atmosféry. A presne o to isté sa snaží aj teraz, teda zverejnením vôbec prvých dvoch televíznych spotov. Príliš veľa nevidených záberov v nich ale nenájdete, čo je len a len dobre. Tromfy na nás aspoň počkajú pekne v kinosálach.

Príbeh bude zasadený do obdobia dávno potom, čo muž menom Tarzan (Alexander Skarsgård - The East, Disconnect) opustil džungle Afriky. Teraz si síce hovorí John Clayton III a žije so svojou krásnou manželkou Jane (Margot Robbie - Focus, The Wolf of Wall Street), ako obchodného veľvyslanca parlamentu ho však čaká cesta späť do Konga, a teda na miesto, kde to všetko začalo. To ale netušil, že sa stane pešiakom v nebezpečnej hre chamtivosti a pomsty, za ktorou stojí belgický kapitán Leon Rom (Christoph Waltz - Django Unchained, Inglourious Basterds). Scenár mal na starosti Stuart Beattie (30 Days of Night) spolu s Craigom Brewerom (Hustle & Flow) a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví aj Samuel L. Jackson či Djimon Hounsou. Nový Tarzan vtrhne do našich kín už 30. júna 2016

Domov
Zdieľať
Diskusia