Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2016, 11:08
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Bombový atentát na Bostonský maratón bude sfilmovaný na čele s Markom Wahlbergom či J. K. Simmonsom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po Deepwater Horizon a Horizon: Zero Dawn je toto pre Marka už tretí film s tragickými, no najmä skutočnými udalosťami od rovnakého režiséra. Bude po prvých ukážkach vyzerať rovnako zaujímavo?

Udalosti z roku 2013 v Bostone otriasli celým svetom. Počas každoročného maratónu na počesť Dňa patriotov zazneli ulicami dva silné výbuchy, ktoré nasledovala streľba, čo si vyžiadalo asi troch mŕtvych a takmer 265 zranených. Tieto chvíle má v pamäti snáď každý tamojší a rozdielne na tom nie je ani Mark Wahlberg, bostonský rodák, ktorý si zahrá hlavnú postavu v dráme opisujúcej tieto udalosti. Patriots Day má na starosti Peter Berg (Lone Survivor, alebo pripravovaný Deepwater Horizon) a zameriava sa v ňom na chvíle po atentáte, kedy špeciálne policajné jednotky viedli jednu z najdôkladnejších hľadacích akcií vo svojej histórii. Wahlbergovi budú asistovať veľmi slušné mená ako J. K. Simmons (Whiplash), Kevin Bacon (Apollo 13), John Goodman (Big Lebowski) či Michelle Monaghan (Gone Baby Gone). Na scenári taktiež pracuje šikovný tím a okrem Berga tam nájdeme Matta Charmana (Bridge of Spies), Matta Cooka (Triple 9) či Paula Tamasyho a Erika Johnsona (The Fighter). Nižšie si môžete pozrieť úplne jednoduchý, no silný plagát a ak sa vám podobné filmy páčia, tak vedzte, že ho uvidíte v kinách 13. januára 2017.

Bombový atentát na Bostonský maratón bude sfilmovaný na čele s Markom Wahlbergom či  J. K. Simmonsom
Zdroj: CBS Films
Domov
Zdieľať
Diskusia