Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2017, 9:12
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Michelle Rodriguez sa tvorcom Rýchlo a Zbesilo vyhráža, že zo série odíde. Aký má na to dôvod?

FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO
Uložiť Uložené

Myslíme si, že má v istom smere pravdu.

Rýchlo a Zbesilo sa prekonáva azda každým ďalším dielom, a ako diváci dostávame čoraz väčšiu porciu obrovských explózii a automobilových naháňačiek. Rovnako sa tak zvyšuje aj počet postáv, no našla sa medzi nimi aj taká, ktorá je s vývojom deja a so zaobchádzaním s jednotlivými členmi rodiny nespokojná. Herečka Michelle Rodriguez sa jednoducho rozhodla, že ak sa niečo v ságe nezmení, nadobro z nej odíde. Dôvod? Tvorcovia neprejavujú dostatočnú lásku k ženským postavám, a to konkrétne aj k nej samej. Svoj názor zavesila spolu s malou kolážou fotiek na instagram. Príspevok nájdete priložený nižšie.

Medzi známe postavy filmovej série patrí okrem Vina Diesela či Paula Walkera aj herečka Jordana Brewster hrajúca Dominicovu sestru. Je síce nad slnko jasné, že sa Rýchlo a Zbesilo sústredí na mužské postavy, no Michelle má v určitom smere pravdu. V rozhovore pre stránku EW dodala: Som súčasťou týchto filmov už 16 rokov a počet riadkov v dialógoch medzi našimi postavami môžem zrátať na prstoch jednej ruky. Myslím si, že to je patetické a považujem to za nedostatok kreativity.“ Súhlasíte s Michelle alebo máte iný názor? 

Domov
Zdieľať
Diskusia