Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2017, 21:10
Čas čítania 0:00
Ján A.

Elitný vojak Wesley Snipes sa pokúsi v akčnom horore zachrániť svoj tím pred neznámymi mysterióznymi silami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Podarí sa tomuto hercovi ešte niekedy stvárniť významnejšiu rolu?

Večne nepoučiteľný Wesley Snipes sa predstaví v novom hororovom thrilleri s názvom Armed Response. O čom bude táto novinka? Na odľahlej základni došlo k strate kontaktu so špeciálnym komandom. Wesley Snipes (a jeho tím profesionálov) sa tam vydá, aby zistil čo sa stalo. Ale krátko na to musí vyriešiť ťažkú situáciu. Všetci členovia sa totiž ocitnú uväznení vo vnútri izolovanej vojenskej základne. Tá sa pre nich stáva peklom na zemi. Posádka postupne skúma a odhaľuje zvláštne a strašné javy, ktoré zabili predchádzajúci tím. 


Film spoločnosti Erebus Pictures pripraví režisér John Stockwell, ktorý si počas svojej hereckej kariéry zahral napríklad aj vo filme Top Gun. Okrem spomínaného hlavného herca si vo filme zahrajú aj menej známe tváre, ako Anne Heche, Dave Annable, Gene Simmons a Colby Lopez. Premiéra novinky je naplánovaná na 9. novembra (listopad) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia