Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2017, 11:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Názov Frozen 2 nebude klasicky očíslovaný a Toy Story 4 mení režiséra

FILMY A SERIÁLY TOY STORY 4
Uložiť Uložené

Pixar a Disney plánuje mnoho animákov, no a na Frozen 2 a Toy Story 4 sa tešíme snáď najviac.

Na D23 sme sa toho o nových projektoch Disney dozvedeli viac než dosť. Reč bola okrem Incredibles 2 a ďalších projektoch Pixaru a Disney aj o dvoch snímkach, ktoré uvidíme v roku 2019. Sú to už dva roky, čo Pixar oznámilo práce na Toy Story 4 (tiež sa vám to nezdá?). Bolo to práve na D23, no a nové informácie o rozprávke sme sa dozvedeli aj na tohtoročnom D23. V prvom rade vám môžeme oznámiť, že režisér a jeden z duchovných otcov Pixaru, John Lasseter, opúšťa režisérske kreslo štvrtej časti milovanej série. Nahradí ho Josh Cooley, ktorý doteraz pre Pixar natočil len kraťas pre Inside Out o Rileyinom prvom rande. John Lasseter pritom natočil Toy Story 1 a 2, Život chrobáka či prvé dva diely Áut. Lasseter tak zase raz nenatočí nič, pričom jeho posledný film sa datuje na rok 2011, kedy prišlo do kín peklíčko menom Autá 2. Cooley je však v Pixare od roku 2003, odkedy pre nich kreslí storyboardy. Je isté, že si ho v spoločnosti pekne vyskúšali. Ich najcennejšiu sériu by predsa nezverili len tak niekomu. Premiéra je naplánovaná na 21. júna 2019. 

Odporúčané
Toy Story 4 ťa emotívne rozdrví. Nádherný animák vyniká vo všetkom, pričom dokáže aj rozosmiať (Recenzia) Toy Story 4 ťa emotívne rozdrví. Nádherný animák vyniká vo všetkom, pričom dokáže aj rozosmiať (Recenzia) 10. augusta 2019, 13:14

Ďalším v poradí je Frozen 2, ktoré do kín zase dorazí len o pol roka neskôr, a to 27. decembra 2019. Teda, nazvané to bude inak. Prezradili to Chris Buck a Jennifer Lee, režiséri prvej aj pripravovanej druhej časti. Keďže uvidíme animák až o dva roky, nové zábery diváci na D23 neuvideli. Ukázaná bola akurát kompilácia z cesty režisérov, ktorí hľadali inšpiráciu v Nórsku, Islande a Fínsku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia