Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2017, 20:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Pripravovaný thriller na čele s krásnou Emily Ratajkowski sa nám predstavuje na prvom zábere. Čo o tomto filme zatiaľ vieme?

FILMY A SERIÁLY EMILY RATAJKOWSKI
Uložiť Uložené

Natáčanie kriminálneho thrilleru s názvom Lying and Stealing započalo v priebehu minulého týždňa v lokalitách Los Angeles.

V snímke sa pozrieme do života Ivana (Theo James), príťažlivého mladého zlodeja, ktorého špecialitou je okrádanie boháčov z Los Angeles. V nelegálnom biznise sa mu darí dobre, no napriek tomu s ním chce už skoncovať. Do jeho príbehu sa však zapletie sympatická Elyse (Emily Ratajkowski), ktorá ma za sebou pohnutú minulosť a množstvo dlhov. Spoločne sa rozhodnú vrhnúť na poslednú veľkú krádež, ktorá otestuje ich vzájomnú lojalitu a lásku. 

Vo filme okrem vyššie spomínaných hercov uvidíme aj Freda Melameda (A Serious Man), Ebona Moss-Bachracha (Girls), Isiaha Whitlock Jr. (Chi Raq) či Evana Handlera (Sex and the City, American Crime Story, Californication). O réžiu thrilleru Lying and Stealing sa postará Matt Aselton (Gigantic) a spolu s Adamom Nagatom bude pracovať aj na jeho scenári. Na nižšie priloženej fotke môžeme vidieť prvý záber z filmu. Premiéra je zatiaľ neznáma.

Pripravovaný thriller na čele s krásnou Emily Ratajkowski sa nám predstavuje na prvom zábere. Čo o tomto filme zatiaľ vieme?
Zdroj: Global Road Entertainment
Domov
Zdieľať
Diskusia