Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2017, 15:33
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Očakávaný a posledný film brilantného Daniela Day-Lewisa Phantom Thread budú môcť niektorí diváci vidieť už mesiac pred premiérou

FILMY A SERIÁLY PHANTOM THREAD
Uložiť Uložené

Nový trailer láka na špeciálne premietania v New Yorku a Los Angeles.

Posledný film Daniela Day-Lewisa s názvom Phantom Thread dorazí do amerických kín až 25. decembra (prosinec). Štúdio Focus Features sa však rozhodlo, že usporiada niekoľko prvých projekcií v New Yorku a Los Angeles. Diváci si budú môcť novinku Paula Thomasa Andersona pozrieť od 24. do 30. novembra (listopad) 2017.

Príbeh sa odohráva v 50. rokoch v Londýne a hlavným hrdinom je vynikajúci módny návrhár Reynolds Woodcock (Lewis). On a jeho sestra Cyril (Lesley Manville) sú centrom britskej módy, obliekajú filmové hviezdy, boháčov a rôznu smotánku. Ženy sa v Reynoldsovom živote objavujú a miznú, ale keď stretne mladú Almu (Vicky Krieps) zistí, že práve objavil svoju vytúženú múzu. Na Slovensku by sme sa Phantom Thread mali dočkať 1. februára (únor) 2018.

Očakávaný a posledný film brilantného Daniela Day-Lewisa Phantom Thread budú môcť niektorí diváci vidieť už mesiac pred premiérou
Zdroj: Focus Features
Domov
Zdieľať
Diskusia