Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2017 o 21:56
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Úvodné sekvencie Avengers nám ukážu, prečo je Thanos najhrôzostrašnejším záporákom celého Marvel univerza

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

No, čo poviete? Ktorý z hrdinov dostane behom prvých minút poriadne na frak?

To, že sa fanúšikovia Marvel sveta obávajú, aby bol Thanos vykreslený čo najdôveryhodnejšie a najvýraznejšie, je samozrejme pochopiteľné. Nechcú žiadneho smiešne pôsobiaceho chlapíka, žiadnu efektami a zlým spracovaním pokazenú postavu. Aby boli naše znepokojujúce myšlienky zmetené zo stola, k celej situácii sa vyjadril prezident Marvelu, Kevin Feige, a prezradil nám, že behom prvých piatich minút Infinity War jednoznačne pochopíme, prečo je Thanos najväčším a najzlomyseľnejším zloduchom celej Marvel histórie.

Tak čo sa podľa vás behom úvodných sekvencií udeje? Dostane niekto z obľúbených hrdinov mimoriadne tvrdú príučku? Získa hneď na začiatku Thanos niektorý z kameňov nekonečna? A môže sa stať, že ihneď na úplnom začiatku filmári nechajú Thanosa zabiť jedného z našich favoritov? To by nás teda určite dostatočne šokovalo na to, aby sme uverili v jeho drvivú silu, no nie? 

Domov
Zdieľať
Diskusia