Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2018, 0:30
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Sólovka Han Sola sa chystá na 2. kolo pretáčok. Mali by sme sa už o film začať seriózne báť?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Solo: A Star Wars Story, nech je Sila s tebou.

Všetko to začalo vyhodením režisérskeho dua Phila Lorda a Chrisa Millera. Dvojica tvorcov mala skrátka na celé natáčanie svoj vlastný názor. Ten sa ale nezhodoval s víziou vedenia Disney, a tak sa musela nájsť vhodná náhrada. Dieru po Millerovi a Lordovi zaplnil skúsený Ron Howard, ktorý však údajne musel pretočiť približne 80% filmu. Dané pretáčky však podľa posledných informácií neboli konečné. Vraví sa, že filmový štáb musí na prelome tohto a nasledujúceho mesiaca venovať pretáčkam ďalšie tri týždne. Pripočítajme si k tomu problematické chovanie hereckého predstaviteľa Han Sola, Aldena Ehrenreicha, a dostane sa nám skutočne rozpačitý obraz o tom, ako celé natáčanie prebieha. A to sa máme premiéry dočkať už v máji (květen) tohto roku.

Zatiaľ sa k nám ale nedostali žiadne zábery z filmu a ako inak, stále čakáme na trailer. Pôvodne sme sa ho mali dočkať už včera, no ako dobre viete, nič také sa nestalo a my už nevieme, čo si o snímke máme myslieť. Aby sme do tejto neblahej situácie vniesli aj trocha pozitívnej nálady, spomeňme si na to, že podobné problémy sa týkali aj natáčania Rogue One. Konkrétna jedna z najlepších scén celého filmu s Darth Vaderom (áno, myslíme na tú istú scénu) bola napríklad natočená skutočne na poslednú chvíľu. Viete si záver Rogue One predstaviť aj bez nej? To asi len málokto. Dúfajme teda v najlepšie, no pripravme sa na najhoršie.

Domov
Zdieľať
Diskusia