Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2018, 15:10
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ďalšie epizódy 8. série The Walking Dead sa podľa čerstvej ukážky ponesú v znamení akcie, krvavej vojny a spolupráce komunít proti Neganovi

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Premiéra druhej polovice ôsmej série dorazí už o necelé tri týždne a americká stanica AMC sa nás snaží nalákať k obrazovkám novou ukážkou.

Seriál The Walking Dead sa s druhou polovicou ôsmej série vráti už koncom tohto mesiaca, takže v priebehu najbližších dní môžeme očakávať, že nám americká stanica AMC naservíruje hneď niekoľko rôznych ukážok, ktorými sa nás bude snažiť nalákať pred obrazovky.

Po nedávnej dvojici trailerov sa nám tak populárny zombie seriál pripomína opäť, a to tentokrát prostredníctvom krátkeho promo videa. Nájdete ho pod textom, no a ako sa môžete presvedčiť, aj najnovšie zábery sľubujú najmä oveľa akčnejšie epizódy a záverečný súboj Ricka s Neganom.

Okrem toho ale svetlo sveta uzrelo aj niekoľko doposiaľ nevidených momentov. Premiéra deviatej epizódy ôsmej série s názvom Honor je naplánovaná na 25. februára (únor) 2018 a pre viac informácií klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia