Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2018, 20:24
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Halle Berry a Daniel Craig natočili jeden z najodvážnejších filmov roka. Počas rasových nepokojov v 90. rokoch musia ochrániť 9 detí

FILMY A SERIÁLY DANIEL CRAIG HALLE BERRY
Uložiť Uložené

Zaujímavo vyzerajúca dráma Kings láka na emocionálny príbeh na pozadí skutočných udalostí.

Rok 1992. Millie (Halle Berry) je tvrdo pracujúca žena, ktorá sa sama stará o deväť detí. Jej sused Obie (Daniel Craig) je široko ďaleko jediným belochom.

Avšak práve on a Millie sa stávajú spojencami v rasových nepokojoch, ktoré začínajú postupne prepukať, keď polícia prepustí štyroch policajtov zodpovedných za zbitie Rodneyho Kinga. Jediné, na čom im záleží, je, aby sa Milliene deti dostali do bezpečia.

Drámu Kings natočil Deniz Gamze Ergüven a okrem Berry a Craiga uvidíme aj Isaaca Ryana Browna, Kevina Carrolla, Kirka Baltza, Lamara Johnsona či Rachel Hilson.

Snímka sa už premietala na rôznych festivaloch a trailer láka na herecky kvalitnú drámu, kde nebude núdza o poriadne vyhrotené emócie. Americkú premiéru si snímka odbije 27. apríla (duben) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia