Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2018, 16:43
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Making a Murderer od Netflixu dostane nepriame pokračovanie, ktoré možno zmení váš názor na prípad odsúdeného zločinca

FILMY A SERIÁLY MAKING A MURDERER
Uložiť Uložené

Convincting a Murderer vzniká ako samostatný projekt a nepracujú na ňom tvorcovia netflixovského hitu, ale stále môže byť pre fanúšikov zaujímavý.

Úspešný netflixovský dokumentárny seriál Making a Murderer z roku 2015 sa dočká akéhosi neoficiálneho pokračovania s názvom Convicting a Murderer. Bude pozostávať z 8 epizód a ich réžie sa chopí Shawn Rech, autor dokumentárneho filmu A Murder in the Park.

Making a Murderer od Netflixu dostane nepriame pokračovanie, ktoré možno zmení váš názor na prípad odsúdeného zločinca
Zdroj: Netflix

Projekt zatiaľ nemá distribútora a nepracuje na ňom tím z Making a Murderer. Napriek tomu sa však tiež bude zaoberať prípadom Stevena Averyho, ktorý bol najprv nespravodlivo uväznený za sexuálne napadnutie a pokus o vraždu, len aby bol po zbavení viny opäť obvinený, tentokrát z vraždy Teresy Halbach.

Podľa režiséra Shawna Recha bude Convicting a Murderer nazerať na prípad nespravodlivého obvinenia zo širšej perspektívy. Rech má podľa svojich slov exkluzívny prístup k prokurátorom a vyšetrovateľom v prípade Stevena Averyho a divákom chce predniesť všetky dôkazy, a to z pohľadu prokuratúry aj obhajoby.

„Uvidíme, či budú mať diváci rovnaký názor, ako pred dvoma rokmi, keď videli Making a Murderer,“ povedal Rech. Uvidíme teda, či sa tvorcom podarí tromfnúť Netflix a doručiť podobne strhujúci seriál.

Domov
Zdieľať
Diskusia