Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2018, 18:08
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Novej verzie kultovej komiksovky Vrana s Jasonom Momoom sa dočkáme už budúci rok

FILMY A SERIÁLY THE CROW
Uložiť Uložené

Štúdio Sony zároveň prezradilo premiéry aj pre ďalšie chystané snímky.

O novej verzii kultového komiksového thrilleru Vrana od Alexa Proyasa sme vás na Filmkulte už niekoľkokrát informovali. Novú verziu má pod palcom Sony Pictures a hlavnú rolu nesmrteľného pomstiteľa si zahrá Jason Momoa (Justice League).

Štúdio teraz navyše odhalilo, kedy sa rebootu Vrany vlastne dočkáme. Bude to 11. októbra (říjen) 2019 a réžie sa chopí Corin Hardy (The Hallow). Čo je však úplne najlepšie, na scenári a príbehu sa bude podieľať aj geniálny muzikant, spisovateľ a scenárista Nick Cave.

 

Novej verzie kultovej komiksovky Vrana s Jasonom Momoom sa dočkáme už budúci rok
Zdroj: Miramax

Okrem Vrany však plánuje Sony vypustiť budúci rok ešte dva filmy, a síce A Dog's Way Home a Miss Bala. Prvý menovaný je adaptáciou bestselleru od W. Bruce Camerona a pôjde o dojemný príbeh Belly, sučky, ktorá prekoná 400 míľovú cestu domov potom, čo bola oddelená od svojho milovaného pána Lucasa.

Počas svojej cesty sa Bella dotkne a zmení životy viacerým ľuďom. V snímke uvidíme Edwarda James Olmosa, Alexandru Shipp, Ashley Judd, Jonaha Haur-Kinga a Wesa Studiho. O réžiu sa postará Charles Martin Smith (Dolphin Tale). Premiéra je stanovená na 11. januára (leden) 2019.

Novej verzie kultovej komiksovky Vrana s Jasonom Momoom sa dočkáme už budúci rok
Zdroj: Forge Books

Miss Bala je remake rovnomennej mexickej snímky z roku 2011 a zameria sa na víťazku súťaže krásy, ktorá je nútená pracovať pre mafiánskeho šéfa. Okrem toho sa však zapletie do nebezpečnej hry, kde na jednej strane figuruje CIA a na druhej charizmatický mladý mafiánsky boss Lino.

Novej verzie kultovej komiksovky Vrana s Jasonom Momoom sa dočkáme už budúci rok
Zdroj: Canana Films/20th Century Fox

Pôvodná snímka bola nominovaná na Oscara v kategórii Najlepší cudzojazyčný film a o na réžiu novej verzie dohliadne Catherine Hardwicke (Twilight, Thirteen). V hlavných úlohách sa predstavia Gina Rodriguez a Matt Lauria. Premiéra sa uskutoční 25. januára (leden) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia