Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2018, 1:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

T'Challa nebude Black Pantherom naveky. Pravdepodobných nástupcov je hneď niekoľko

FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
Uložiť Uložené

Chadwick Boseman ako T'Challa obhájil svoju rolu vodcu Wakandy na jednotku. Ako sa ale vraví, žiaden kráľ nevládne večne.

Od čias Civil War si herecký predstaviteľ T'Challu Chadwick Boseman získal priazeň divákov po celom svete. Napriek tomu, že svoje uznanie mu ľudia priznali aj skrz prvú časť Black Panthera či Infinity War, herec nemusí rolu vládcu Wakandy zastávať navždy.

Producent Nate Moore sa v nedávnom interview rozhovoril o šanciach, že Bosemanova postava Panthera pripadne komusi inému. V danej oblasti podľa jeho slov tvorcovia necítia žiadne obmedzenia. Rola samozrejme naďalej patrí Bosemanovi, ale nikto vôbec nevylučuje, že oblek Panthera v najbližších sequeloch navlečie aj ktosi iný.

T'Challa nebude Black Pantherom naveky. Pravdepodobných nástupcov je hneď niekoľko
Zdroj: MCU

Určite však nejde o to, že by s Bosemanom neboli filmári spokojní. Naopak, Moore si dokonca želal, aby dostal Bosemanov Panther v Infinity War aspoň o kúsok viac priestoru. Ale jednoducho a skrátka, oblek Panthera má právo nosiť akýkoľvek vodca Wakandy, a tak je viac než pravdepodobné, že v ňom časom uvidíme aj niekoho iného.

Najväčším favoritom je vzhľadom na komiksovú predlohu nebojácna Shuri. V prípade, že by sa T'Challa oženil s Nakiou, máme tu kandidáta číslo dva. Z možností určite neškrtáme ani M'Bakua ako potenciálneho mužského vodcu Wakandy.

Spoznať odlišné verzie Black Panthera znie ako zaujímavá predstava, no s vysokou pravdepodobnosťou sa jej len tak ľahko nedočkáme. Boseman sa v role vodcu predsa len iba rozbieha, a tak si rozvážneho T'Challu na čele Wakandy užijeme určite ešte niekoľkokrát.

Domov
Zdieľať
Diskusia