Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2018, 20:33
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pilotovi počas havárie prebodol obrovský kus dreva rameno. Na lekárov kričal, že sa volá Groot

FILMY A SERIÁLY GUARDIANS OF THE GALAXY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Bielorus menom Ivan Krasouski si aj po škaredo vyzerajúcom zranení zachoval dobrú náladu, nadhľad a nevadili mu ani fotoaparáty.

Komiksového hrdinu Groota, ktorého slovný prejav je v drvivej väčšine obmedzený iba na tri krátke slovíčka, si na strieborných plátnach okamžite zamilovali mnohí fanúšikovia z celého sveta. A medzi nimi bol bezpochyby aj Bielorus menom Ivan Krasouski.

Keď totiž tento 36-ročný pilot narazil so svojím mikroľahkým lietadlom (paratrike) priamo do stromu a v ramene mu ostal zabodnutý obrovský kus dreva, v prítomnosti lekárov citoval práve najznámejšiu hlášku vyššie spomínanej postavy, a teda I am Groot!.

Incident sa odohral na vidieku v blízkosti lesa, no a hoci Ivanovo zranenie vyzerá na pohľad skutočne bolestivo a škaredo, muž sa cítil dostatočne dobre na to, aby vo svojom nemocničnom lôžku pózoval na fotkách a o celej situácii rozprával v pohode a s úsmevom.

Dokonca natočil video, v ktorom najprv vyzval divákov, aby sa dobre pozreli na jeho zranenie a potom svoj stav prirovnal k stredovekým trestom. Pôvodne si myslel, že mal šťastie a z havárie vyviazol bez zranenia, pretože necítil bolesť, následne si však veľmi dobre uvedomil, čo sa vlastne stalo.

V galérii sa nachádzajú necenzurované fotografie, takže do nej vstupujte iba na vlastnú zodpovednosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia