Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Arnold Schwarzenegger sa mohol objaviť v štyroch filmoch o Predátorovi. Prečo to nikdy nevyšlo?

FILMY A SERIÁLY CANDYMAN DAREDEVIL HOBBS AND SHAW THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Okrem kultového vesmírneho lovca sa dnes pozrieme aj na trailery pre Daredevila či The Walking Dead.

Tentokrát sa vám hlásime trochu oneskorene, ale predsa. Naša pravidelná rubrika Raňajky s Filmkultom je opäť tu, čo znamená, že si opäť môžete vychutnať všetky najpodstatnejšie novinky z posledných dní. Nech sa páči!

Predátor

Postava Dutcha Schaefera v podaní Arnolda Schwarzeneggera z kultového Predátora sa mohla ocitnúť aj v ďalších filmoch s týmto vesmírnym lovcom.

Pôvodne sa s Arnoldom plánovalo už do Predátora 2, tvorcovia však postavu napokon vyškrtli. Arnie sa mohol objaviť aj v Alien vs. Predator. Súhlasil, že sa vo filme mihne, ak prehrá voľby na guvernéra Kalifornie. Čo sa nestalo.

Arnold Schwarzenegger sa mohol objaviť v štyroch filmoch o Predátorovi. Prečo to nikdy nevyšlo?
Zdroj: 20th Century Fox

Cameo mu ponúkol aj Robert Rodriguez, keď sa natáčal film Predators. Vtedy bol však Arnold stále guvernérom, takže z plánov zišlo.

V prípade najnovšieho Predátora od Shanea Blacka sa síce špekulovalo o Schwarzeneggerovom návrate, ale herec napokon odmietol s tým, že rola bola príliš malá.

Daredevil

3. séria Daredevila dorazila s lákavým teaser trailerom. Ako môžete vidieť aj zo samotných záberov, aj tentokrát nás čaká poriadna dávka temnoty. Premiéry by sme sa mali dočkať koncom tohto roku.

Charlie Says

Obávaný fanatik Charles Manson dorazí v ďalšom filme. Okrem tarantinovky Once Upon a Time in Hollywood ho uvidíme aj v dráme Charlie Says. Hlavnými hrdinkami budú tri ženy odsúdené na smrť (trest bol neskôr zmenený na doživotie) za vraždu, ktorú spáchali podľa Mansonových inštrukcií.

Odporúčané
Daredevil: Born Again od Disney+ bude menej drsnejší ako ten od Netflixu. Novú sériu budú nakrúcať neuveriteľných 12 mesiacov Daredevil: Born Again od Disney+ bude menej drsnejší ako ten od Netflixu. Novú sériu budú nakrúcať neuveriteľných 12 mesiacov 23. decembra 2022, 17:00

Režíruje Mary Harron (Americké psycho) a Mansona si strihne Matt Smith (The Crown). Premiéra sa uskutoční v roku 2019. Nižšie vám prinášame prvý obrázok.

Arnold Schwarzenegger sa mohol objaviť v štyroch filmoch o Predátorovi. Prečo to nikdy nevyšlo?
Zdroj: IFC Films

The Walking Dead

Pre tých, ktorí to s The Walking Dead ešte nevzdali, prichádza ukážka na nadchádzajúcu 9. sériu. Tá si odbije svoju premiéru 9. októbra (říjen) 2018. Pre viac informácií vstúpte do tohto vlákna.

Candyman

Jordan Peele (Get Out) bude produkovať ramake klasického hororu z roku 1992 Candyman. Zatiaľ sa nevie, či ostane len pro produkcii alebo sa chopí aj réžie.

Arnold Schwarzenegger sa mohol objaviť v štyroch filmoch o Predátorovi. Prečo to nikdy nevyšlo?
Zdroj: TriStar

 Memory – The Origins Of Alien

Budúci rok oslávime 40. výročie premiéry kultovej hororovej sci-fi klasiky Alien. Pri tejto príležitosti dostanú fanúšikovia špeciálny dokument  Memory – The Origins Of Alien. V ňom budeme môcť vidieť doteraz nezverejnené rané materiály od Dana O’Bannona či nákresy H. R. Gigera.

Arnold Schwarzenegger sa mohol objaviť v štyroch filmoch o Predátorovi. Prečo to nikdy nevyšlo?
Zdroj: 20th Century Fox

Hobbs & Shaw

Spin-off obľúbenej série Rýchlo a zbesilo s názvom Hobbs & Shaw odštartoval svoje natáčanie. Dwayne Johnson sa dokonca podelil prvou fotkou zo zákulisia. Premiéra je stanovená na rok 2019.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock),

Outlander

Seriál Outlander už čoskoro dorazí so svojou 4. sériou a práve k nej si môžete vychutnať oficiálny trailer. Premiéry sa dočkáme 4. novembra (listopad) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia