Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2018, 3:58
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zombieland 2 už má hotový scenár. Prvá klapka padne v januári 2019

FILMY A SERIÁLY HALLOWEEN MANIAC ZOMBIELAND 2
Uložiť Uložené

Váš pravidelný prísun filmových a seriálových noviniek je opäť tu.

Dorazilo ďalšie vydanie našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom. Dnes sa nám toho znovu nahromadilo pomerne dosť, takže poďme rovno na to.

Zombieland 2

Zombieland 2 sa začne nakrúcať v januári 2019 a na režisérske kreslo sa opäť posadí Ruben Fleischer.

Podľa jeho slov sa na pokračovaní obľúbenej hororovej komédia začína pracovať už v týchto dňoch. Dodal tiež, že majú výborný scenár a už sa nevie dočkať, kedy padne prvá klapka.

Do hlavných úloh sa vráti kompletné obsadenie pôvodného filmu v podobe Jesseho Eisenberga, Emmy Stone, Woodyho Harrelsona a Abigail Breslin. Tvorcovia by chceli stihnúť premiéru 11. októbra (říjen) 2019, teda presne na 10. výročie uvedenia prvého filmu.

Zombieland 2 už má hotový scenár. Prvá klapka padne v januári 2019
Zdroj: Sony / Columbia

Stan & Ollie

Biografická dráma Stan & Ollie dorazila s oficiálnym trailerom. V hlavnej úlohe sa predstaví legendárne komediálne duo Laurel (Steve Coogan) a Hardy (John C. Reilly) a zameria sa hlavne na ich turné po Británii v roku 1953.

Obaja už majú dni najväčšej slávy za sebou a pred nimi sa črtá neistá budúcnosť. Režíruje Jon S. Baird a vo vedľajších úlohách uvidíme aj Shirley Henderson, Dannyho Hustona, Ninu Arianda a Rufusa Jonesa. Americká premiéra sa uskutoční 21. októbra (říjen) 2018.

Maniac

Lákavo vyzerajúci seriál Maniac z dielne Netflixu už čoskoro dorazí na naše obrazovky, ešte predtým si však môžeme vychutnať ďalšiu ukážku. Hlavné roly si strihnú Jonah Hill a Emma Stone. Režíruje Cary Fukunaga. Premiéra je stanovená na 21. septembra (září) 2018.

Zombieland 2 už má hotový scenár. Prvá klapka padne v januári 2019
Zdroj: Netflix

Charlie's Angels

Herecký veterán Patrick Stewart si v chystanom reboote Charlie's Angels zahrá postavu Bosleyho, asistenta troch hlavných hrdiniek.

Tie stvárnia Kristen Stewart, Naomi Scott a Ella Balinska. Réžie sa zhostí Elizabeth Banks. Premiéru si snímka odbije 27. septembra (září) 2019.

Zombieland 2 už má hotový scenár. Prvá klapka padne v januári 2019
Zdroj: CBS

Venom

Sólovka komiksového Venoma sa nám pripomína novým plagátom, na ktorom si môžeme vychutnať všetkých hlavných hrdinov pekne pokope. Režíruje Ruben Fleischer a v hlavnej úlohe uvidíme Toma Hardyho. Do našich kín Venom dorazí 4. októbra (říjen) 2018.

Zombieland 2 už má hotový scenár. Prvá klapka padne v januári 2019
Zdroj: Sony/Columbia

Joker

Po tom, čo očakávanú sólovku Jokera s Joaquinom Phoenixom opustil Alec Baldwin, na jeho miesto naskočil Brett Cullen (Ghost Rider, Narcos).

Ten stvárni Thomasa Wayna, teda otca Brucea Wayna alias Batmana. Premiéra je stanovená na 4. októbra (říjen) 2019.

Zombieland 2 už má hotový scenár. Prvá klapka padne v januári 2019
Zdroj: Netflix

Halloween

Legendárny horor Halloween sa tento rok vráti do kín vo svojom rovnomennom pokračovaní. Jeho začiatok mal podľa pôvodných plánov otvoriť záver originálu.

Režisér David Gordon Green poznamenal, že plánovali natočiť čo najpresnejšiu verziu Carpenterovho konca, ale natočenú z iného pohľadu.

Okrem iného pri nej plánoval digitálne priviesť k životu Donalda Pleasancea, ktorý stvárnil doktora Loomisa.

Napokon sa však Green rozhodol scénu nenatočiť, keďže by výrazne navýšila finančné náklady. Aj samotný John Carpenter sa vyjadril, že je lepšie ak sa určité veci ponechajú fantázii diváka. Premiéra nás čaká 18. októbra (říjen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia