Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. februára 2019, 19:31
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Seth Rogen sa zamiluje do prezidentskej kandidátky Charlize Theron, ktorá ho kedysi opatrovala

Seth Rogen sa zamiluje do prezidentskej kandidátky Charlize Theron, ktorá ho kedysi opatrovala
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY LONG SHOT
Uložiť Uložené

Štúdio Lionsgate zverejnilo debutovú ukážku z blížiacej sa snímky Long Shot.

Snímku Long Shot sme si naposledy pripomenuli v jednom z vydaní Raňajok s Filmkultom, a to vďaka prvým oficiálnym obrázkom. Zaradili sme ju aj do zoznamu najočakávanejších komédií tohto roka, to však ešte niesla názov Flarsky. Teraz je z nej už ale Long Shot a konečne sa nám predstavuje aj prostredníctvom debutového traileru.

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa bude točiť okolo Freda Flarskyho (Seth Rogen), nezamestnaného žurnalistu zničeného vlastným nešťastím, ktorý sa jedného dňa opäť stretne so svojou láskou z detstva a zároveň bývalou opatrovateľkou (Charlize Theron). Tá sa však teraz túži stať jednou z najmocnejších a najnedosiahnuteľnejších žien na svete.

Vyššie priložený trailer sľubuje najmä skvelú chémiu medzi Rogenom a Theron, no taktiež je jasné, že príbeh ponúkne množstvo zábavných, bláznivých a aj romantických momentov. A to by v tomto prípade mohlo naozaj fungovať. Dúfajme teda, že nás talentovaní tvorcovia nesklamú a my sa budeme v kinách dobre baviť.

Režíruje Jonathan Levine (50/50, The Night Before), o scenár sa postaral Dan Sterling (The Interview) a okrem vyššie spomínaných hercov si zahrá napríklad aj Alexander SkarsgårdAndy Serkis, Randall Park, O’Shea Jackson Jr., June Diane Raphael či Ravi Patel. Americká premiéra je naplánovaná na 3. mája (květen) 2019, my si ale pravdepodobne počkáme až do 11. júla (červenec)

Seth Rogen sa v bláznivej komédii zamiluje do prezidentskej kandidátky na Charlize Theron, ktorá ho kedysi opatrovala
Seth Rogen sa v bláznivej komédii zamiluje do prezidentskej kandidátky na Charlize Theron, ktorá ho kedysi opatrovala Zdroj: Lionsgate
Domov
Zdieľať
Diskusia