Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. februára 2019, 23:02
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisér Fantastickej štvorky by bol najradšej, ak by bola jednoducho vymazaná

Režisér Fantastickej štvorky by bol najradšej, ak by bola jednoducho vymazaná
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Názor Josha Tranka na jeho komiksovku už nemôže byť jasnejší.

Nie je žiadnym tajomstvom, že reštart Fantastickej štvorky z roku 2015 bol poriadnym prepadákom, kvôli ktorému sa na režiséra Josha Tranka (Chronicle) zniesla nemalá vlna kritiky. Ako si však možno ešte spomínaš, americký tvorca sa od finálneho zostrihu hlasno dištancoval, pričom vinu za neúspech komiksovky hodil na štúdio 20th Century Fox a jeho zásahy do produkcie. Aj keď podľa svedkov sa sám správal nestabilne.

Trank sa obhajoval tým, že mal celkom inú víziu, ktorá by podľa neho v kinách nikdy neprepadla. Podľa jeho slov ale túto verziu nikdy neuvidíme. Je teda jasné, že Trank túto snímku nemá rád rovnako ako nespokojní diváci, čo tentokrát opäť potvrdil aj prostredníctvom svojho účtu na Twitteri, keď podporil návrh jedného užívateľa naštartovať kampaň za vymazanie snímky.

Fantastic Four
Fantastic Four Zdroj: Josh Trank/Twitter

Tweet je už síce v tejto chvíli zmazaný, no internetu neunikne nič, a tak máme k dispozícii aspoň fotku tejto krátkej konverzácie (viď vyššie). Nápad fanúšika vznikol na základe nedávnej crowdfundingovej kampane, ktorá má docieliť digitálne odstránenie potkana zo záveru The Departed od Martina Scorseseho. Trank sa však vyjadril aj k tejto téme a dodal, že potkan bol režisérovou voľbou a bude žiť navždy. „Vytvorte si vlastný film,“ dodal na záver.

Fantastic Four ale spolu s ďalšími značkami Foxu onedlho poputuje pod krídla štúdia Marvel Studios, kde už Kevin Feige poctivo pracuje na spôsobe, ako jednotlivé komiksové postavy zapracovať do neustále sa rozrastajúceho sveta MCU. Od Tranka uvidíme najbližšie gangsterku Fonzo s Tomom Hardym v hlavnej úlohe, ktorá sa momentálne nachádza v post-produkcii. Snáď ho teda po skvelej Kronike budeme môcť opäť pochváliť.

Domov
Zdieľať
Diskusia