Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2019, 13:38
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

J. Jonah Jameson sa vracia! J. K. Simmons nahovoril paródiu na Infinity War v podaní šéfa Daily Bugle

J. Jonah Jameson sa vracia! J. K. Simmons nahovoril paródiu na Infinity War v podaní šéfa Daily Bugle
Zdroj: Sony Pictures Releasing
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

S prázdnou redakciou sa pracuje veľmi náročne.

V hranej trilógii so Spider-Manom od Sama Raimiho hlavnú rolu Petera Parkera zastával Tobey Maguire a postavu jeho vedúceho v novinách Daily Bugle stvárnil charizmatický J. K. Simmons

Po Raimiho trilógii v príbehu Spider-Mana postavu Petera Parkera zosobňoval Andrew Garfield. Neskôr Spider-Man prešiel pod MCU, čím sa dostávame k aktuálnemu Peterovi Parkerovi, a teda k Tomovi Hollandovi.

Udalosti z Infinity War, alebo inak povedané Thanosovo lusknutie, pripravilo planétu Zem o presnú polovicu jej populácie. Nižšie priložené humorné video poukazuje na to, ako by asi šéfredaktor J. Jonah Jameson reagoval, keby v Avengers: Endgame prišiel do pustej redakcie duchov.

Na krátku chvíľu si síce mohol mať zdanie, že sa v Jamesonovi prebudila jeho ľudská stránka a takáto gigantická katastrofa ho zasiahla, no moment na to sa tvrdý šéfredaktor pustil ihneď do práce a začal redaktorom rozdávať úlohy. A nejako mu neprekážal ani fakt, že Peter Parker po Thanosovej genocíde spolu so zvyškom redakcie zomrel. Jameson jednoducho v Spideyho filmoch chýba a Feige by mal Simmonsovi okamžite zavolať a vykašľať sa na to, že bol v inej verzii filmov. 

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37

Pokračovania posledných Avengers s podtitulom Endgame sa slovenskí a českí diváci dočkajú 25. apríla (duben) 2019. Ešte predtým ale budeme môcť vidieť sólový debut Captain Marvel. Ten do našich kín dorazí už zajtra 7. marca (březen).

Domov
Zdieľať
Diskusia