Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2019, 5:00
Čas čítania 1:11
Dušan Šutarík

V štúdiu Fox plánovali epickú tímovku X-Men, Deadpoola a Fantastic Four

V štúdiu Fox plánovali epickú tímovku X-Men, Deadpoola a Fantastic Four
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY CANDYMAN MONEY HEIST SNEHULIENKA
Uložiť Uložené

Ďalšia várka najnovších informácií je práve tu.

Vítame vás pri prvom vydaní našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom v tomto týždni. Poďme teda rovno na to.

V štúdiu 20th Century Fox sa chystala epická tímovka X-Men s Deadpoolom

Scenárista Zack Stentz (X-Men: First Class) prezradil, že v štúdiu plánovali natočiť tímovku členov X-Men, Deadpoola, Daredevila a Fantastic Four. Stentz sa na príprave tohto filmu podieľal.

„Takmer sme získali Paula Greengrassa na réžiu, čo by bolo skvelé, ale mal vtedy naplánované iné projekty,“ dodal Stentz. Napokon však novú verziu Fantastic Four natočil Josh Trank, ktorý Stentzov scenár nechcel.

ranajky pondelok
ranajky pondelok Zdroj: 20th Century Fox

Aký mohol byť Superman v réžii Matthewa Vaughna?

Režisér Matthew Vaughn (Kingsman) sa nedávno rozhovoril o svojich plánoch pre svoju víziu Man of Steel, ktorú rozpracoval už v roku 2008. Prezradil, že jeho príbeh sa takmer celý odohrával na planéte Krypton a mal sa viac zameriavať na Jor-Ela.

Pôvodne tiež Vaughn plánoval, že Kal-El/Superman bude poslaný na Zem až ako dospelý. Štúdio s Vaughnom neskôr viedlo rokovania o réžii dvojky, ale napokon z toho nič nebolo.

ranajky pondelok
ranajky pondelok Zdroj: Warner Bros.

Candyman ulovil jedného z pôvodných hercov

Kultový horor Candyman z roku 1992 dostane „duchovné pokračovanie“. Režírovať bude Nia DaCosta (Little Woods) a ako producent bude dohliadať Jordan Peele (Get Out). Vo filme si zahrá aj Tony Todd z pôvodnej série. Do kín by sa mal Candyman dostať 12. júna (červen) 2020.

Raňajky
Raňajky Zdroj: TriStar

Hraná Snehulienka má zrejme režiséra

Ďalší hraný remake disneyovskej klasiky má pravdepodobne svojho režiséra. Legendárnu Snehulienku z roku 1937 by mal na strieborné plátna v hranej podobe doviesť Marc Webb (The Amazing Spider-Man), ktorý momentálne rokuje so štúdiom.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Walt Disney

Španielska kriminálka Money Heist hlási návrat

Výborný španielsky kriminálny seriál Money Heist sa vracia so svojou treťou sériou. V prvej polovici roka 2018 bol Money Heist vôbec najsledovanejším neanglickým seriálom na Netflixe. Nové epizódy si budeme môcť vychutnať 19. júla (červenec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia