Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2019, 14:53
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mladej Indke sa narodilo dieťa s tromi rukami a štyrmi nohami. Podľa doktorov malo ísť o trojičky

ZAUJÍMAVOSTI INDIA
Uložiť Uložené

Malé dievčatko čoskoro podstúpi operáciu.

24-ročnej Raju sa prednedávnom v mestečku Tonk v štáte Radžastan, okrem zdravého syna, narodila aj dcéra so štyrmi nohami a tromi rukami. Ako píše britský Mirror, podľa doktorov mali byť deti trojičkami.

Dve z trojičiek sa ale počas vývinu v tele matky spojili do rovnakého tela. Chirurgický zákrok, ktorým odstránia nadbytočné končatiny, by mal však dievčatku zabezpečiť normálny život bez zdravotných problémov.

Mala menšie dýchacie ťažkosti. Dali sme ju na kyslíkovú podporu a jej stav je stabilizovaný. Kvôli ďalšiemu ošetreniu a detskej chirurgii ju odovzdáme do nemocnice s pokročilejším vybavením v Džajpure,“ cituje vyjadrenie lekára Mirror.

Podľa informácií Mirroru sú obaja jej rodičia negramotní, matka pred pôrodom nebola na ultrazvuku, a preto netušila, že v skutočnosti čakajú trojčatá. Na vyššie priloženom videu môžeš pozorovať, že novorodenému dievčatku nadbytočné ruky a nohy vyrastajú priamo z hrudníka.

Odporúčané
O chlapca s leukémiou sa stará jeho 5-ročná sestra. Fotografie zobrazujúce ich puto sú dojímavé i nešťastné O chlapca s leukémiou sa stará jeho 5-ročná sestra. Fotografie zobrazujúce ich puto sú dojímavé i nešťastné 10. septembra 2019, 17:02
Domov
Zdieľať
Diskusia