Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou CCC.
30. augusta 2019, 14:13
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Roztancovali sme hanblivých Slovákov. Za bieleho dňa a bez alkoholu

REFRESHER CCC
Uložiť Uložené

Šajmo sa okrem mikrofónu vybavil aj reproduktorom, aby v uliciach Bratislavy rozšíril pozitívnu energiu.

Posledné teplé letné dni sme sa rozhodli stráviť v uliciach Bratislavy, odkiaľ pochádza aj najnovšia anketa. Šajmo sa tentokrát okrem mikrofónu vybavil aj prenosným reproduktorom a náhodných okoloidúcich sa pýtal, či by si s nim nechceli zatancovať. Našli sa aj takí, ktorí majú k tancu veľmi pozitívny vzťah, väčšina sa však v kluboch zabáva inak. 

Keď sa pustila hudba, nakoniec si všetci bez väčšieho presviedčania zatancovali, niektorí sa spoločne so Šajmom skutočne odviazali. Našim cieľom však bolo v prvom rade rozšíriť pozitívnu energiu, ktorá s pohybom prichádza. Zároveň sa nám podarilo zistiť, akú obuv Slováci preferujú v prípade, že sa idú zabaviť na parket. 

Pre všetkých odvážlivcov sme si v spolupráci s CCC pripravili aj poukážky na nákup nových tenisiek alebo formálnejšej obuvi. Ako to celé dopadlo sa už dozvieš v samotnom videu. 

Odporúčané
Overujú originalitu drahého oblečenia a ak nájdu fake, rovno ho spália (Rozhovor) Overujú originalitu drahého oblečenia a ak nájdu fake, rovno ho spália (Rozhovor) 28. augusta 2019, 13:35
Domov
Zdieľať
Diskusia