Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2019, 18:04
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Prečo sa Bucky nemôže stať novým Captainom America?

Prečo sa Bucky nemôže stať novým Captainom America?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Tvorcovia majú v tejto otázke jasno.

Steve Rogers na konci Avengers: Endgame odišiel do dôchodku. Svet však potrebuje Captaina Americu, a preto svoj štít venoval priateľovi Samovi Wilsonovi alias Falconovi. Prečo sa ale tejto úlohy nemohol zhostiť Bucky?

Ako píše MovieWeb, Joe a Anthony Russovci označili Buckyho s ohľadom na jeho minulosť za nespoľahlivého. „Na Buckym sme veľmi radi skúmali jeho komplikovanú minulosť. Má poškodenú myseľ. A niekomu, kto je takto zraniteľný, skrátka nechcete odovzdať veľmi silnú zbraň,“ povedal Anthony.

Odporúčané
Beyoncé s videom ku skladbe Yoncé Beyoncé s videom ku skladbe Yoncé 23. decembra 2013, 14:58

A treba uznať, že má pravdu. Bucky síce patrí medzi tie najsympatickejšie vedľajšie postavy a vždy ho radi uvidíme v akcii, no keď si spomenieš na činy Winter Soldiera, zrejme by si mu rolu Captaina neprenechal.

Na druhej strane tu máme dobráka Sama Wilsona, ktorý vždy bojoval za správnu vec a jeho konanie je jednoznačne predvídateľné. „Falcon je úžasnou postavou, ktorá si rozhodne zaslúži štíť,“ povedal na podporu Wilsona brat Anthonyho Mackieho, Joe. A ako to vidíš ty?

Anketa:
Kto by bol podľa teba vhodnejším Captainom?
Falcon
Bucky
Niekto iný
Falcon
34 %
562 Hlasov
Bucky
40 %
659 Hlasov
Niekto iný
25 %
408 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia