Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2019, 14:22
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

20-ročný Vladimír sa stratil v pohorí Tribeč

ZAUJÍMAVOSTI TRIBEČ
Uložiť Uložené

Zo svojho domu odišiel 17. augusta vo večerných hodinách.

20-ročný Vladimír z Nitrianskej Stredy bol naposledy videný v sobotu 17. augusta 2019, kedy odišiel z miesta bydliska na horskom bielo-ružovom bicykliPodľa informácií polície po ňom policajti z Topolčian pátrajú v časti Tribečského pohoria v katastrálnom území Solčany, Krnča a Nitrianska Streda.

Nezvestný muž meria 190 centimetrov a váži 90 kilogramov. Jeho postava je plnoštíhla, má modré oči a na krátko ostrihané vlasy. V čase odchodu z bydliska mal na sebe krátke kárované bielo-čierne nohavice a tmavé tričko s krátkym rukávom. Obutý bol v pracovných oranžovo-čiernych topánkach. Fotografiu nezvestného Vladimíra nájdeš v nižšie priloženom príspevku od polície.

Odporúčané
Tribeč: Najtajomnejší les na Slovensku, ktorý vzal už niekoľko ľudských životov bez vysvetlenia Tribeč: Najtajomnejší les na Slovensku, ktorý vzal už niekoľko ľudských životov bez vysvetlenia 20. januára 2019, 22:35

Pátracia akcia spoločne so služobnými psami prebieha aj v súčasnej chvíli. „Napriek vynaloženému úsiliu sa nezvestného doteraz nepodarilo vypátrať,informuje polícia. Pokiaľ máš akékoľvek informácie o tom, kde sa nezvestný Vladimír nachádza, môžeš kontaktovať políciu na telefónnom čísle 158, na najbližšom policajnom oddelení, prípadne formou facebokoovej správy.

Domov
Zdieľať
Diskusia