Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2019, 12:31
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Seriálového Pána prsteňov vytvoria autori Breaking Bad, Game of Thrones, Sopranos, Stranger Things či Hannibala

Seriálového Pána prsteňov vytvoria autori Breaking Bad, Game of Thrones, Sopranos, Stranger Things či Hannibala
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTEŇOV – SERIÁL (RINGS OF POWER)
Uložiť Uložené

Writers room je zdá sa naplnená a momentálne prebieha celosvetový kasting.

Posledné novinky ohľadom seriálového Pána prsteňov od stanice Amazon Prime Video prišli len pred 3 týždňami, kedy nám tvorcovia oznámili prvého režiséra. Je ním J. A. Bayona (Sirotinec, Jurassic World: Fallen Kingdom) a natočí prvé dve časti. Ako showrunneri vystupujú JD Payne a Patrick McKay. O nových akvizíciách pre projekt informuje The Indie Wire.

Nie sú veľmi skúsení a čo sa týka ich filmografie, pomáhali so scenárom pre Star Trek: Do neznáma. Okrem toho im žiadny iný veľký ani malý projekt v profiloch nesvieti. Prečo budú mať práve oni na starosť najambicióznejší seriál histórie, to snáď producenti a šéfovia v Amazone vedia lepšie než my. 

Jason Cahill, Justin Doble a Helen Shang sú hlavnými scenáristami, pričom im bude pomáhať aj Stephany Folsom (Toy Story 4) či dvojica Bryan Cogman a Gennifer Hutchison (Breaking Bad, Game of Thrones). Na seriáli bude pracovať aj učenec Tolkienovej práce a života Tom Shippey. Svojou troškou prispeje aj concept artist John Howe, ktorý pracoval už na Jacksonovej trilógii. 

Odporúčané
Finále Rings of Power odhalilo, kto je Sauron a kto je mysteriózny mág, ktorý spadol z nebies Finále Rings of Power odhalilo, kto je Sauron a kto je mysteriózny mág, ktorý spadol z nebies 17. októbra 2022, 10:23

Šéfka Amazon Studios následne prezradila, že práce na scenári prebiehajú skvelo a momentálne je v pohybe celosvetový kasting. Jednu z rol by si vraj mala ukoristiť aj Markella Kavenagh (neznáma herečka z neznámych seriálov). Viac sa o seriáli dozvieš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia