Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2019, 8:12
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

16-ročný tínedžer vyhral vo Fortnite 3 000 000 $

TECH FORTNITE
Uložiť Uložené

Kyle Giersdorf získal svojimi Fortnite zručnosťami pekný balík peňazí.

Len tento víkend zorganizovalo vydavateľstvo Fortnite, Epic Games, gigantický e-sportový turnaj, pričom bolo v hre až 30 miliónov dolárov.

Do turnaja sa pokúsilo dostať absurdných 40 miliónov hráčov, pričom sa do finále prebojovala len najlepšia stovka. Finalisti na poslednom mieste si odniesli slušnu sumičku 50 000 dolárov, zatiaľ čo na víťaza čakali lákavé 3 milióny dolárov (2,7 milióna eur).

Odporúčané
V najväčšom Fortnite turnaji môžu vyhrať 3 milióny dolárov aj 14-ročné deti V najväčšom Fortnite turnaji môžu vyhrať 3 milióny dolárov aj 14-ročné deti 26. júla 2019, 11:44

Obrovskú sumu peňazí si odniesol len 16-ročný americký tínedžer Kyle Giersdorf, ktorého výhra zrejme deti ešte viac usvedčí v tom, že tráviť desiatky hodín hraním Fortnite týždenne, aby si splnili svoj e-sportový sen, je dobrý nápad.

Kyle, ktorý hral pod nickom Bugha, svojich protihráčov rozdrtil, keďže získal až 59 bodov, zatiaľ čo druhé miesto ich nazbieralo iba 26.

Aj napriek tomu, že popularita hry Fortnite klesá (prekvapivo, kvôli Minecraftu, ktorý zažíva svoje znovuzrodenie), na svete sú stále milióny hráčov, ktorí na túto hru nedajú dopustiť. Práve podobne veľkolepé e-sportové eventy majú držať hru stále atraktívnou.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Use Code"band1taa" (@band1taa),

Domov
Zdieľať
Diskusia