Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2019, 19:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Český miliardár: Nemám čas si užívať peniaze (Rozhovor)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Za čo míňa najviac a ako vníma trend influencerov?

Karel Janeček je český miliardár, filantrop a matematik, ktorý sa preslávil aj ako bojovník proti korupcii. Nám v rozhovore prezradil, ako zarobil svoje prvé peniaze a aké bolo jeho detstvo. Poodhalil nám trochu viac koncepciu volebného systému, ktorý by pohľad neho mohol byť revolučným a oveľa objektívnejším ako ten súčasný. 

Dozvedeli sme sa, že síce prechováva lásku k autám, v skutočnosti stále nemá čas užívať si svoje peniaze, pretože sa aktívne venuje práci. Poodhalil nám, ako funguje jeho denný režim a netají sa tým, že pracovné stretnutia si plánuje aj pred polnocou. 

Karel vníma aj existenciu influecerov, čo považuje ako jasný príklad slobody. Každý z nás má možnosť meniť svet, je však dôležité pracovať. Ako dôležitosť na ceste za úspechom vidí pády, bez ktorých by sa nemohol človek postaviť a ísť ďalej. Dozvieš sa, kedy bol naposledy na dovolenke a ako ju najradšej trávi.  

Domov
Zdieľať
Diskusia