Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2019, 14:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmusovi a Jasmine Alagič sa narodil syn

ZAUJÍMAVOSTI JASMINA ALAGIČ RYTMUS
Uložiť Uložené

Šťastným rodičom prajeme veľa síl a energie, zdravia a vzájomného pochopenia.

Rytmus a Jasmina sa dnes oficiálne stávajú rodičmi. Keď 24. decembra 2018 oznámili, že čakajú potomka, aj verejnosť pochopila, že svoj vzťah myslia naozaj vážne a do dnešného dňa sa každá ich spoločná fotografia tešila množstvu pozitívnych komentárov.

Ľudia pochopili, že láska dvoch ľudí je silnejšia ako neprajnosť a dnes môžeme celebritnej dvojici len úprimne pogratulovať.  Ako manželom a dnes už aj šťastným rodičom prajeme veľa síl a energie, zdravia a vzájomného pochopenia. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,

Rytmus už pre svojho syna ešte pred narodením nahral aj podľa svojich slov najsilnejšiu skladbu v živote, ktorá sa aj po viac ako troch týždňoch stále drží v trendoch. Milión pozretí zaznamenala už po pár dňoch a ide tak o rekordnú záležitosť, ktorá o niekoľko rokov bude pre adresáta znamenať mnoho. Ešte raz, gratulujeme, Jasmina a Rytmus. 

Odporúčané
Rytmus vydáva najosobnejšiu skladbu svojho života. Venuje ju synovi Rytmus vydáva najosobnejšiu skladbu svojho života. Venuje ju synovi 6. júla 2019, 22:59
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Domov
Zdieľať
Diskusia