Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2019, 13:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž ukradol auto s deťmi, rodičia ho dobehli a s okoloidúcimi dobili na smrť. Všetko podľa polície zaznamenala kamera

ZAUJÍMAVOSTI DETI KRÁDEŽ
Uložiť Uložené

Vo Philadelphii vzala ulica zákon do vlastných rúk.

Muž bol zabitý po tom, čo sa pokúsil ukradnúť auto s tromi deťmi. Incident sa odohral v severnej časti amerického mesta Philadelphia, keď otec a matka detí nakupovali a svoje deti nechali v aute. Do toho sa vlámal 54-ročný Erik Hood, ktorý už mal v minulosti množstvo problémov so zákonom. Zatknutý bol už okolo 30-krát, niekoľko trestov obdržal za drogovú trestnú činnosť, informovalo CNN.

Muž ukradol auto s deťmi, rodičia ho dobehli a s okoloidúcimi dobili na smrť. Všetko podľa polície zaznamenala kamera
Zdroj: PxHere/Ilustračné foto


Hood síce auto s deťmi spred obchodu ukradol, ale nezašiel s ním ďaleko. O chvíľu ho dobehol otec detí, vytiahol ho von a začal ho udierať. Situáciu pozorovalo viacero ľudí na ulici, ktorí sa rozhodli spoločne s otcom zobrať zákon do vlastných rúk. Skupina pokračovala v mlátení zlodeja tak dlho, že sa Erik Hood zo svojich zranení už nezotavil. V nemocnici mohli lekári konštatovať len smrť.


„Nie som fanúšik pouličnej spravodlivosti. Myslím si, že všetko súvisiace s trestnou činnosťou by malo prejsť políciou,“ vyhlásil policajný kapitán Jason Smith na margo usmrteného muža. Policajti oznámili, že celý incident bol zaznamenaný bezpečnostnou kamerou a po identifikácii hrozí skupine ľudí, ktorá Hooda dobila, viacero obvinení. Podobný osud zrejme čaká aj otca a matku detí sediacich v aute.

Domov
Zdieľať
Diskusia