Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2019, 9:32
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Roky vraj zneužíval maloleté dievčatá. Americký boháč teraz môže skončiť vo väzení až na 45 rokov

ZAUJÍMAVOSTI JEFFREY EPSTEIN
Uložiť Uložené

V minulosti si za zvláštnych podmienok odsedel 13 mesiacov vo väzení.

Kedysi patril medzi najprestížnejších finančných manažérov v Spojených štátoch amerických a spravoval miliardy dolárov. Všetko sa zmenilo v roku 2007, keď sa prvýkrát na verejnosti objavili správy o tom, že Jeffrey Epstein mal zneužívať maloleté dievčatá, píše Vox.

Dnes už 66-ročný finančník vtedy vďaka zvláštnej dohode s prokuratúrou vyviazol s 13-mesačným trestom, počas ktorého mohol z väzenia počas dňa vychádzať a musel v ňom len stráviť noc. Napriek tomu, že prvotná kauza bola viac-menej zametená pod koberec, teraz to vyzerá tak, že Epstein už spravodlivosti neujde.



Finančník mal vo svojich nehnuteľnostiach v New Yorku a na Floride dlhé roky zneužívať maloleté dievčatá. Nechal sa masírovať úplne nahý, masturboval pred nimi a napokon s dievčatami mal aj sex. On sám po najnovších obvineniach tvrdí, že dievčatá so všetkými činmi súhlasili a on si o nich myslel, že majú viac ako 18 rokov.


Pred pár hodinami však na verejnosti prehovorila Jennifer Araoz, ktorá povedala, že ju Epstein v roku 2002 znásilnil, aj keď sa bránila. Vtedy mala iba 15 rokov. O zvrátenej úchylke svedčia by mali svedčiť aj tisícky fotiek dievčat a žien, ktoré policajti našli pri domovej prehliadke. Odhaduje sa, že Epstein takto zneužíval desiatky dievčat.


Svedkovia a údajné obete finančníka vysvetľovali policajtom, ako im Epstein rozprával, či nemajú ďalšie kamarátky, ktoré by mohli priviesť k nemu domov. Z tohto dôvodu bol obvinený z obchodovania s ľuďmi, v angličtine sex-trafficking, a po prípadnom usvedčení by mohol stráviť vo väzení až 45 rokov. On napriek tomu zatiaľ trvá na svojej nevine.

Domov
Zdieľať
Diskusia