Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2019, 11:53
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Milenky s kráskou Marcinkovou sa v kinách objavia koncom roka. Herci sú prirovnávaní k Avengers

Milenky s kráskou Marcinkovou sa v kinách objavia koncom roka. Herci sú prirovnávaní k Avengers
Zdroj: TV Markíza
FILMY A SERIÁLY ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK
Uložiť Uložené

Zájdeš na filmovú verziu Mileniek do kina?

Filmových Mileniek sme sa mali podľa predbežných odhadov dočkať už v prvej polovici tohto roka, no nakoniec snímku nakrúcanú v Tatrách s názvom Šťastný nový rok budeme môcť vidieť až záverom roka 2019. Ako píše portál Stratégie, na slávnom filmovom festivale v Karlových Varoch ju predstavil režisér Jakub Kroner a prehlásil, že ústredným motívom filmu bude hľadanie lásky.

V Šťastnom novom roku môžeš pochopiteľne tak ako v prípade seriálu rátať so štvoricou hlavných hrdiniek, a teda s Táňou Pauhofovou, Gabrielou Marcinkovou, Zuzanou NorisovouAntóniou Liškovou. Okrem nich sa vo filme objavia herci a herečky, ako Emília Vášáryová, Jiří Bartoška, Tomáš Maštalír, Ján Koleník, Marek Majeský či Jakub Prachař.

Práve menované hviezdy slovenskej scény označil režisér Kroner za Avengerov známych z MCU. „Pre mňa je to obrovská česť a skvelá skúsenosť, že som mohol robiť s týmito hercami. Pre mňa sú tu zozbieraní najlepší herci a herečky z Česka a Slovenska. Volám ich Avengeri,“ citujú Kronerove radostné slová Stratégie

Odporúčané
F-Tapes feat. Konex: Solo Dolo Vianoce s Covidom F-Tapes feat. Konex: Solo Dolo Vianoce s Covidom 24. decembra 2020, 12:16

Slovenská premiéra filmovej verzii Mileniek je aktuálne plánovaná na 5. decembra 2019. Do daného obdobia sa samozrejme dočkáme aj upútavky, ktorá by nám mala naznačiť, akým spôsobom sa bude Šťastný nový rok líšiť od seriálového predchodcu. Viac informácií sa dočítaš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia