Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2019, 17:14
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Bradley Cooper a Lady Gaga by si mohli zahrať zamilovanú dvojicu aj v Guardians Of The Galaxy 3

Bradley Cooper a Lady Gaga by si mohli zahrať zamilovanú dvojicu aj v Guardians Of The Galaxy 3
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY GUARDIANS OF THE GALAXY 3 LADY GAGA
Uložiť Uložené

Akú postavu má speváčka vo filme stvárniť?

Herec Bradley Cooper a speváčka Lady Gaga si koncom minulého roka podmanili svet hudobnou romantickou drámou A Star Is Born. Tá bola natoľko úspešná, že bojovala o prestížnych Oscarov rovno v ôsmich rôznych kategóriách. Nakoniec však dokázala premeniť iba jednu, a to za najlepšiu pieseň (Shallow). Navyše, chémia medzi ústrednou dvojkou fungovala natoľko, že mnoho divákov prahlo po ich ďalšej spoločnej spolupráci.

Odporúčané
Čo je nového v Androide 4.4? Čo je nového v Androide 4.4? 3. novembra 2013, 17:22

A k tej by skutočne mohlo dôjsť už onedlho. Magazín Hollywood Life totiž prišiel s informáciou, že Lady Gaga by sa mohla objaviť v chystanej komiksovke Guardians Of The Galaxy Vol. 3. Tieto novinky mali prísť zo strany nemenovaných zdrojov blízkych produkcii filmu.

Je tu veľká šanca, že budú Lady Gaga a Bradley opäť spolupracovať práve na Guardians Of The Galaxy 3. Zverejnených bolo iba niekoľko mien, no Bradley by si mal zopakovať úlohu Rocketa a Lady Gaga stvárniť jeho lásku. A aj keď sú ich postavy vytvorené digitálne, je to vzrušujúce. Diváci ich jednoducho chcú vidieť spolu a je veľmi pravdepodobné, že sa tak stane,“ odhalili pre magazín nemenované zdroje.

Hollywood Life krátko nato vydalo správy, že speváčka stvárni antropomorfnú vydru menom Lylla. Či sa ale Lady Gaga skutočne stane súčasťou Guardians Of The Galaxy Vol. 3 a zhostí sa vyššie spomínanej úlohy, to zatiaľ s istotou povedať nevieme. Na definitívnu odpoveď si teda budeme musieť ešte nejaký ten čas počkať.

Odporúčané
Ako vyzerajú ľudia relaxujúci na pláži? Ako vyzerajú ľudia relaxujúci na pláži? 8. novembra 2013, 18:21

Réžie tretej časti Guardians Of The Galaxy sa opäť chopí James Gunn, ktorý by sa mal do natáčania pustiť hneď po tom, ako dokončí tímovku The Suicide Squad. Okrem Coopera sa počíta s hercami, ako Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki či Sean Gunn, no veľmi by nás potešila aj účasť Chrisa Hemswortha.

Domov
Zdieľať
Diskusia