Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2019, 17:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Skupina Rammstein avizuje európske turné na rok 2020. V ktorých mestách ich uvidíš?

HUDBA RAMMSTEIN
Uložiť Uložené

Nemecká metalová skupina odohrá v rámci turné približne dve desiatky koncertov aj v okolí Slovenska a Česka.

Pred pár týždňami odohrala populárna nemecká metalová skupina Rammstein dva koncerty v Prahe, ktoré boli podľa očakávaní beznádejne vypredané. Ich aktuálne tohtoročné turné bude trvať až do konca augusta, už teraz sa však dozvedáme, že nepoľavia ani v roku 2020.

Najnovší album z mája sa tak dočká veľkolepej živej prezentácie na približne 20 zastávkach, pričom si lístky môžeš zakúpiť už približne o týždeň, konkrétne od 5. júla na oficiálnej stránke Rammstein.de. Skupina ešte plánuje pridať aj ďalšie zastávky v rámci Spojeného kráľovstva.

Odporúčané
Nie sú neonacisti, radi však provokujú. 20 zaujímavostí o Rammstein, ktoré si (možno) nevedel Nie sú neonacisti, radi však provokujú. 20 zaujímavostí o Rammstein, ktoré si (možno) nevedel 16. januára 2019, 11:30

Ich najnovší projekt s názvom Rammstein sa teší veľkému úspechu. Veľa skladieb vracia skalných fanúšikov do minulosti a pripomína časy, keď ešte skupina nebola legendou. Objavujú sa aj dohady o tom, že ide o definitívne posledný album vôbec, či bude aj samotné turné rozlúčkou, sa však zatiaľ nevie. 

Za každých okolností môžeš na živých koncertoch očakávať hororové kulisy, pyrotechniku, obrovské oceľové konštrukcie aj plamene. Ich cieľom nie je len šokovať, pre fanúšikov si zakaždým pripravia aj nacvičený koncert so všetkým, čo k metalovým ikonám patrí. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Get ready for 2020! #rammstein

Príspevok, ktorý zdieľa Rammstein (@rammsteinofficial),

Domov
Zdieľať
Diskusia