Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2019, 10:59
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

3. séria Stranger Things odhalí najväčšiu hrozbu, akej doposiaľ Eleven s priateľmi čelila

3. séria Stranger Things odhalí najväčšiu hrozbu, akej doposiaľ Eleven s priateľmi čelila
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Tentokrát sa budeš o hrdinov skutočne strachovať.

Letné prázdniny vedia byť plné dobrodružstiev a nerušenej zábavy. To sa ale netýka hlavných postáv zo Stranger Things, ktoré sú opäť ohrozované nebezpečím zo sveta Upside Down. A zdá sa, že v 3. sérii pôjde naozaj do tuhého.

Atmosféra 80. rokov, hororové napätie a ťažko vysvetliteľné paranormálne javy. To všetko na teba bude čakať v nových častiach známeho seriálového hitu od Netflixu. Ak si bol s prvými dvomi sériami spokojný, tá nová by ťa takmer určite nemala sklamať. Upútavka k prichádzajúcim epizódam totiž vyzerá fantasticky.

3. séria bude pozostávať z 8 častí, ktoré s výnimkou dvoch (réžia Shawn Levy) režírovali bratia Dufferovci. Z náhľadu ukážky môžeš mimo iného vidieť, že čas je neúprosný ku každému z nás a postavy z 1. série postupom času výrazne zostarli. No a Eleven (Millie Bobby Brown) taktiež zmenila svoj účes.

Do deja znova vstúpia herci, ako Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Cara Buono, Noah Schnapp, Sadie Sink, Joe Keery, Gaten Matarazzo, Charlie Heaton či Dacre Montgomery. Tešiť sa však môžeš aj na nováčikov, ako Cary Elwes, Jake Busey a Francesca Reale. Naši obľúbení hrdinovia sa do sveta Upside Down vrhnú už 4. júla (červenec) 2019. Pre viac informácií o 3. sérii klikaj sem.

Odporúčané
Nová animácia loga refresheru - autorom je Branko Jašš Nová animácia loga refresheru - autorom je Branko Jašš 29. septembra 2013, 15:47
Domov
Zdieľať
Diskusia